Spring naar content
Afdeling De Gelderse Rivieren

75 euro extra korting op scholing LHV-academie voor afdelingsleden

Tijdens landelijke ledenvergadering van dinsdag 4 juni bleek dat onderzoek laat zien dat het belangrijkste motief voor het LHV-lidmaatschap de belangenbehartiging is.  Daar zetten wij ons graag voor in. Als ambassadeurs denken wij dat het ook goed is dat er ook een ledenvoordeel is. Vandaar ook dat we besloten hebben dat ieder lid van de afdeling De Gelderse Rivieren, dit kalenderjaar, een eenmalige korting van 75 euro krijgt op de scholingen van de LHV-academie (bovenop de korting die je als LHV-lid normaal krijgt).

Zo biedt de LHV academie bijvoorbeeld:

Nascholingen die zichzelf in de regel ruimschoots terugbetalen. Op deze manier hopen we een stimulans te geven aan professionele groei, lidmaatschap en belangenbehartiging tegelijk. Om gebruikt te maken van deze actie vul je “actieDGR2024” in bij je inschrijving op een scholing van de LHV-academie.

Het volledige aanbod van de LHV-academie vind je op hun website.

Nieuws

Vanaf 1 januari 2025 is Meer tijd voor de patiënt (MTVP) standaard onderdeel van de basiszorg van de huisarts. Om

Neem je een praktijk over of wil je een heel nieuwe praktijk starten? Kijk dan in het LHV-stappenplan voor praktijkovername.

Zorgverzekeraars hebben de conclusie getrokken dat Co-Med de continuïteit van goede zorg niet kan garanderen en schorten de contracten op.