Spring naar content

Aankondiging ledentevredenheidsonderzoek

Graag willen we weten wat jij en andere leden van de LHV vinden. Wat doen we goed, waar kan het beter? Daarom ontvang je in de week van 2 september een uitnodiging voor het LHV-ledentevredenheidsonderzoek.

We bepalen ons beleid en werkzaamheden aan de hand van wat onze leden willen. Daarom voeren we elke drie jaar een ledentevredenheidsonderzoek uit. In dit onderzoek vragen we waar jullie tevreden over zijn en wat jullie van (nog meer) van ons verwachten op het gebied van belangenbehartiging, dienstverlening, inspraak en communicatie.

Dit jaar zal het onderzoek plaatsvinden in september. In de week van 2 september ontvang je een mail van ons met daarin een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek. Deze mail heeft als afzender Landelijke Huisartsen Vereniging (noreply@mail.crowdtech.com). Deelname is anoniem; wij zien niet wie wat heeft ingevuld.

Doe je ook mee? We stellen je deelname zeer op prijs!

Let op: controleer via Mijn LHV of je toestemming geeft voor het toesturen van enquêtes.

Het laatste ledentevredenheidsonderzoek vond plaats in 2021

Naar de resultaten uit 2021

Nieuws

Vanaf 1 januari 2025 gaan huisartsen, ggz en sociaal domein samenwerken in Mentale Gezondheidsnetwerken. De werkwijze hiervoor was al eerder

De basistarieven voor de huisartsenzorg gaan volgend jaar omlaag en zijn niet kostendekkend. Dit terwijl juist een versterking van de

Om goed om te kunnen gaan met de hectiek van vandaag, moeten we weten waar we als huisartsenzorg naartoe willen.