Spring naar content
Afdeling Midden-Nederland

Doctalk Midden-Nederland – een terugblik

Zo’n 30 AIOS en jonge huisartsen verzamelden zich 23 april jl. bij de Social Impact Factory in Utrecht voor de eerste versie van Doctalk Midden Nederland. Een zeer geslaagde avond waar naast het inhoudelijke deel ook ruimte was voor informeel contact en een gezellige borrel.  

Een panel bestaande uit een waarnemer, HID, HIDHA, huisartsen in een maatschap en 0-praktijk starters vertelde onder leiding van Bernard Leenstra over hun eigen overwegingen en ervaringen. Alle vragen die de deelnemers hadden over de verschillende vormen waarin je het huisartsen vak kan uitoefenen, kwamen aan bod. Hoe zit het met de werk-privé balans, hoe kom je aan een praktijk die bij je past, hoeveel verdien je, etc.? Zijn dit vragen die jou ook wel eens bezighouden? Hou dan de nieuwsbrief in de gaten, in het najaar organiseren we weer een Doctalk!

Nieuws

Vanaf 1 januari 2025 is Meer tijd voor de patiënt (MTVP) standaard onderdeel van de basiszorg van de huisarts. Om

Neem je een praktijk over of wil je een heel nieuwe praktijk starten? Kijk dan in het LHV-stappenplan voor praktijkovername.

Zorgverzekeraars hebben de conclusie getrokken dat Co-Med de continuïteit van goede zorg niet kan garanderen en schorten de contracten op.