Spring naar content

Even voorstellen: programmacommissie Huisartsendagen 2025

Op 3 en 4 april 2025 vinden in Den Bosch dé Huisartsendagen 2025 plaats. De programmacommissie bestaat grotendeels uit huisartsen. Waarom werken zij mee aan dit nieuwe evenement en móet je er bij zijn in april?

Huisarts en LHV-ambassadeur Hanneke van der Veer is een van de programmacommissieleden: “Met dit congres hoop ik ons vak positief op de kaart te zetten, met een inhoudelijk goed en relevant programma. Zowel over de medische inhoud als de randvoorwaarden, een blik in de toekomst en een spetterend feest.”

LHV, Lovah en NHG organiseren samen de Huisartsendagen 2025. Zo kunnen we hét evenement voor en door huisartsen neerzetten. De gehele programmacommissie vind je op www.huisartsendagen.nl. Die website vullen we komende maanden met meer informatie, het programma en natuurlijk de ticketverkoop.

Save the date

Reserveer vrijdag 4 april alvast in je agenda voor de Huisartsendagen! Ben je huisarts in opleiding? Houd dan ook donderdag 3 april vrij voor een aanvullend programma.

Nieuws

De LHV trekt zich terug uit de adviesraad van Zorgkaart Nederland. Als LHV vinden we betrouwbare informatie voor de patiënt

Op 1 november starten de eerste post-covid expertisecentra voor volwassenen. De koepel van UMC’s, de NFU, heeft in de afgelopen

Op 3 en 4 april 2025 vinden in Den Bosch dé Huisartsendagen 2025 plaats. De programmacommissie bestaat grotendeels uit huisartsen.