Spring naar content
Afdeling Gelre-IJssel

Joost Siegelaar stopt als ambassadeur van de Afdeling Gelre-IJssel

Joost Siegelaar gaat vanaf 1 mei 2024 zijn kwaliteiten als bestuurder elders inzetten. Hij wordt medisch bestuurder bij Huisartsenzorg Oude IJssel. Dit betekent dat hij stopt als ambassadeur van de Afdeling Gelre-IJssel.

Joost is zijn loopbaan bij de LHV gestart in maart 2017 als lid van het Kringbestuur Gelre-IJssel. Per die datum is hij ook afgevaardigde naar de LHV-Ledenvergadering, waar hij de regio altijd met verve heeft vertegenwoordigd. Op 5 september 2022 heeft hij de kringvoorzittersrol overgenomen van Marten Broekens.

Na de organisatieverandering bij de LHV heeft hij zich als ambassadeur weer actief ingezet voor de vereniging en de vertegenwoordiging van de leden, waarbij hij altijd zorgde voor de nodige rust en verbinding. Zeker ook met de regionale huisartsenorganisaties. Joost houdt van duidelijkheid, snelheid, neemt vaak het voortouw en bracht veel bestuurservaring in. We gaan hem hierom zeker missen.

Joost, veel succes bij Huisartsenzorg Oude IJssel, we gaan je missen!

Nieuws

Vanaf 1 januari 2025 is Meer tijd voor de patiënt (MTVP) standaard onderdeel van de basiszorg van de huisarts. Om

Neem je een praktijk over of wil je een heel nieuwe praktijk starten? Kijk dan in het LHV-stappenplan voor praktijkovername.

Zorgverzekeraars hebben de conclusie getrokken dat Co-Med de continuïteit van goede zorg niet kan garanderen en schorten de contracten op.