Spring naar content
Afdeling De Gelderse Rivieren

Uitslag projectenwedstrijd

We willen iedereen die een projectidee heeft ingediend, hartelijk bedanken. Graag moedigen we iedereen aan hun innovaties in de praktijk te brengen. Het verheugd ons te delen dat er een winnend project is gekozen. Het winnende project is: “Natuurlijk ontspannen, je tweede natuur”.

Annelies Koster en collega’s van de Blauwe Jachthoorn in Arnhem hopen de veerkracht van hun populatie te vergroten, door hen bewust te maken van wat er is in de omgeving dat hen kan helpen om te ontspannen. Zij willen een preventietool doorontwikkelen tot een podcast, waarin thema’s aan bod komen met betrekking tot natuur, sport, sociale interactie en ademhaling. Graag ondersteunt het afdelingsteam dit project, omdat we denken dat dit mensen gereedschap kan bieden om ontspanning te vinden in een prikkelrijk tijdperk. Het instrument kan na de doorontwikkeling dan ook worden ingezet door andere praktijken in de afdeling en daarbuiten. 

Nieuws

Vanaf 1 januari 2025 is Meer tijd voor de patiënt (MTVP) standaard onderdeel van de basiszorg van de huisarts. Om

Neem je een praktijk over of wil je een heel nieuwe praktijk starten? Kijk dan in het LHV-stappenplan voor praktijkovername.

Zorgverzekeraars hebben de conclusie getrokken dat Co-Med de continuïteit van goede zorg niet kan garanderen en schorten de contracten op.