Spring naar content

Wat moet je als huisarts weten over 2025?

Op 4, 6, en 21 november kun je als huisarts deelnemen aan ons webinar Beleid & Bekostiging. Tijdens dit webinar hoor en zie je hoe het staat met onderwerpen als MTVP, Wtza en natuurlijk de tarieven. Een bekostigingsexpert, jurist en collega-huisarts vertellen je meer over alle belangrijke onderwerpen voor 2025. Noteer een van deze data dus in je agenda!

Op 4, 6, en 21 november kun je als huisarts deelnemen aan het webinar Beleid & Bekostiging. Je hoort en ziet hoe het nu staat met MTVP, de Wtza, en de tarieven. Een bekostigingsexpert, jurist en collega-huisarts aan de studiotafel vertellen je meer over verschillende wetstrajecten die impact hebben op hoe jij in 2025 kan werken. Natuurlijk is er ook ruimte voor de ontwikkelingen op dossiers als ggz, arbeidsmarkt en huisvesting. Kortom: onderwerpen waar jij als huisarts in de praktijk mee te maken hebt en waar de LHV voor je belangen opkomt. Save the date, informeer jezelf en verdien 2 accreditatiepunten!

Het webinar Beleid & bekostiging is een jaarlijks terugkerend webinar waarin we onze leden bijpraten over wat er allemaal speelt in de huisartsenzorg en wat er het komend jaar op de agenda staat in de politiek, bij VWS, de NZa, verzekeraars en de LHV zelf. In anderhalf uur ben je weer helemaal op de hoogte en ben je klaar voor het nieuwe jaar.

Save the date

Live deelnemen kan op drie verschillende momenten:

  • maandagavond   4 november 20:00 – 21:30  incl. 2 accreditatiepunten *  
  • woensdagavond 6 november 20:00 – 21:30  incl. 2 accreditatiepunten *  
  • donderdagavond 21 november 20:00 – 21:30 incl. 2 accreditatiepunten *

* incl. live moderatie / vragenstellen aan expertpanel tijdens het webinar

Kun je niet op bovenstaande data? Of ben je geen huisarts, maar bijvoorbeeld praktijkmanager? Kijk dan na 21 november het webinar op de LHV-website. Helaas kunnen we je dan geen live moderatie en accreditatiepunten aanbieden, maar je krijgt wel alle informatie.

Aanmelden is op dit moment nog niet mogelijk, we informeren je op deze plek en via onze andere kanalen als de inschrijving is geopend.

Waar blijven de regionale bijeenkomsten beleid & bekostiging?

We organiseren geen fysieke regiobijeenkomsten Beleid & Bekostiging meer in de maand oktober/november. We kiezen voor een nieuwe aanpak waarin we de LHV-afdelingen het hele jaar door experts naar de afdeling kunnen halen om jou te informeren. Concreet bieden we afdelingen de mogelijkheid om al dan niet geaccrediteerd een of meer onderwerpen uit het webinar toe te voegen aan een ALV of andere ledenbijeenkomst. Zo komt een onderwerp wanneer het relevant is binnen jouw afdeling op de agenda van een fysieke bijeenkomst met een regionale kleuring op een prettige reisafstand.

Nieuws

Op 4, 6, en 21 november kun je als huisarts deelnemen aan het webinar Beleid & Bekostiging. Tijdens dit webinar

Op woensdag 16 oktober vindt het commissiedebat ouderenzorg plaats met minister Agema (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en staatssecretaris Maeijer (Langdurige

Op 1 november starten de eerste post-covid expertisecentra voor volwassenen in 3 umc’s. Dat heeft de koepel van umc’s, de